Стил и комфорт в училище

Новата учебна година стартира след броени часове. Срещи с нови и стари съучeници, училищен звънец, нови знания, уроци са само част от предизвикателства, които ви очакват и през тази година. Освен за вашия безупречен аутфит на 15-ти септември е добре да помислите и за раницата, която ще бъде неразделна част от вас. Разбира се, освен красива и интересна, раницата за училище трябва да бъде и практична, затова я съобразете с натовареността, която ви очаква тази година. Ако все още не знаете точно какви учебници и тетрадки ще ви трябват, изчакайте, за да можете да прецените каква раница ще ви е необходима. За да бъде адекватен изборът ви, трябва да разберете дали ви е необходима раница от по-плътна материя и колко голяма трябва да бъде тя, така че да ви служи цяла година. Полезен съвет: търсете раници, в които има разделения, за да ви бъде по-лесно да въведете ред. И никой не знае по-добре от един ученик колко тежка и неудобна може да бъде училищната чанта, затова е добре да си купите такава, която е добре балансирана.

Най-препоръчително е да бъдете издържани в спортно-елегантен стил, защото именно спортните чанти са най-удобни и могат да издържат по-голям товар. Ако стилът ви на обличане е по-изчистен и семпъл, можете да заложите на раница с шарен принт в ярки или тъмни цветове.

От друга страна, ако смятате, че ще ви бъде трудно да съчетавате шарена чанта с дрехите и обувките си, то заложете на едноцветна.

В SPORT DEPOT може да откриете голям избор от раници от топ марки като adidas, Reebok, Nike, Puma, Dakine, Lotto и др. 

При покупна на избрани модели раници Dakine получавате подарък – несесер.

Едно от най-ценните съкровища в раницата ни е несесерът.

Трябва да имате поне един несесер, в който да държите необходимите химикалки, моливи, гумички, линии, пергели и каквото още се сетите, и един, в който да се помещават вашите дамски хитринки – гланц за устни, сенки, спирала и дезодорант. Можете да избирате между най-различни размери и модели, така че да се чувствате комфортно и в чантата ви всичко да изглежда прилежно.

За обувките с любов

През последните няколко години се превърна в тенденция спортните обувки да се носят ежедневно, а не само за спорт. Те са перфектно допълнение към цялостния ви ежедневен аутфит, удобни са и подчертават вашия характер.

Едни от най-подходящите обувки за тази цел са adidas Neo – удобни, модерни и перфектни ежедневни обувки за младите. Други подходящи марки, които Ви препоръчваме, са обувките Skechers – втората по популярност марка в САЩ. Също така adidas Originals, Nike и Puma. За по-спортните перфектно решение са обувките Reebok особено новите модели Zpump със специална помпичка, която напасва обувката към крака. И не на последно място, разбира се, италианският спортен стил от Lotto, както и класическите и вечно модерните кецове Converse. А за скейт маниаците имаме специална селекция от обувки Vans

Нашият съвет е да се възползвате от последните хубави дни на лятото, в които все още не вали и можем да си позволим да носим обувки в светли и по-искрящи цветове. Белите кецове са класика и винаги стоят толкова стилно и красиво. Освен това се комбинират много лесно с всякакви панталони, дънки, поли и рокли.

В случай че предпочитате по-тъмните цветове, можете да заложите на сивото и черното, които също са изключително удобни за комбиниране с чанта и дрехи, и винаги са на мода.

Определено ще бъдете "в крак с модата" и ако предпочетете маратонки в ярки цветове като розово, червено или синьо или модерните напоследък шарени и по-екстравагантни модели, като например Skechers. Дори бихме казали, че маратонките са по-разумен избор, тъй като подметките им не са изцяло равни, което е чудесно за стъпалото ви, имайки предвид, че прекарвате с тях цял ден.

Вижте тук специалната ни брошура със селекция от продукти за учениците