Тренирай в света на технологиите

В магазини SPORT DEPOТ вече се предлагат иновативни технологични пътеки за бягане в домашни условия, с които виртуалната реалност навлиза и във фитнеса. 

Модели от марките Sport Vision и Energy Fit са снабдени с Touch Screen монитори и Android операционна система. Разполагат с 2.4 GHZ или 5 GHZ безжична връзка, с помощта на която лесно може да свържете пътеката към домашния си Wi-Fi рутер, и тренирайки, да се пренесете в света на интернет.

По време на тренировките може да слушате любимата си музика, да плейвате любимите си видеа в YouTube, или просто да браузвате или споделяте във Facebook. Пътеката има вграден видео и аудио плеър, тонколони, както и много програми. Една от важните такива е програмата за контрол на сърдечната честота. 

Пътеката Sport Vision DT350B разполага със 6 сцени виртуална реалност, благодарение на които бягането в домашни условия се превръща в истинско преживяване.

Пътеката разполага и с надежден мотор 3.0 HP, който развива максимална скорост от 22 км/ч. Има възможност за регулиране на наклона от 0 до 20%. Пътеката позволява на нея да тренират хора с до 160 кг телесно тегло.