Туристически раници Osprey – комфорт и стил за приключения

 

Мечтали ли сте да тръгнете на дълго пътешествие без да мислите за нищо друго? Когато изберете правилната раница, имате възможност да се фокусирате върху заобикалящата ви среда, а не върху теглото, което носите. Тогава пътуването е удоволствие.

Изборът на раница е важен процес. Тя ще бъде най-близкият ви спътник за много от вашите дейности на открито и често трябва да бъде гъвкава, за да отговаря на вашите индивидуални нужди.

Марката Osprey, основана през 1974 г. в Калифорния, създава иновативни и висококачествени раници. Брандът използва скъпи материали и свеждат остатъците до абсолютен минимум. Когато е възможно, за продуктите си използва рециклирани или рециклируеми материали. Независимо дали раниците на Osprey се използват по високи върхове, отдалечени острови или градски улици, те са изключително удобни, леки и адаптивни за всяка ситуация.

Раниците са изключително издръжливи и дълготрайни. Те са нещо, което ще ползвате продължително време. Поради тази причина трябва добре да обмислите точно коя раница ще ви бъде подходяща през идните години.

Osprey предлага изключителна и вълнуваща продуктова линия, която има за цел да ви осигури решения за всяка ваша активност на открито.

ВИЖ МОДЕЛА

Брандът разработва специално модели съобразени с характеристиките на женското тяло. Те са с ергономичен, функционален и стилен дизайн. Такава раница е например моделът Skimmer. Тя приляга оптимално към женското тяло, като осигурява несравним комфорт и подкрепа.
Това прави раницата много удобна за дамите и се превръща в стилeн спътник в приключенията.

Раница Skarab е модел за мъже с изчистен и стилен дизайн. Притежава гръб с пяна и мрежеста материя за комфорт през целия ден, както и подплатен колан на кръста за равномерно разпределние на тежестта. Раница Skarab не е задължително само мъжка раница. В зависимост от желанията и целите, тази раница може да бъде и унисекс, освен ако не сте много малка дама. Въпреки това Osprey прави женската версия на Skarab, която е Skimmer.

ВИЖ МОДЕЛА
ВИЖ МОДЕЛА

Моделът Hikelite е унисекс туристическа раница с изчистени линии, която е идеалната комбинация от добри арактеристики, здрави материали и отлично съотношение между цена и качество. Тя пртежава основните функции, от които се нуждаете за еднодневни пътувания, независимо дали времето е слънчево или дъждовно.

SPORT DEPOT е официален представител на Osprey за България и при нас може да намерите голямо разнообразие от градски, туристически, велораници и аксесоари.

Вижте цялата колекция на Osprey тук.

"Човекът-птица", Весо Овчаров, който е най-добрият български пилот в акробатичния парапланеризъм, също избира туристическа раница Osprey за негов спътник в приключенията си.

Вдъхновени от изключителните раници Osprey и необикновените приключения на Весо, ти подготвихме предизвикателство, което да те вдъхнови да пътешестваш повече и да се отдадеш на приключенията. Включи се във фотоконкурса тук.