Ultraboost 21 на adidas: за страхотна възвръщаемост на енергията с всяка крачка

adidas ULTRABOOST 21 достига кулминационната точка в постигането на хармония между тегло, адаптивност и възвръщаемост на енергията, с 6% повече BOOST от предшественика си ULTRABOOST 20 
• Изцяло обновена система Torsion за повече издръжливост при огъване и адаптивност при стъпване 
• Глобално проучване на adidas, посветено на навиците на потребителите, установява позитивно влияние върху физическото и менталното здраве, а бегачите изпитват с 20% повече енергия в сравнение с хората, които не бягат

adidas лансира ULTRABOOST 21 с нов свеж поглед към най-успешната обувка за бягане на бранда. 

Екип от водещи adidas дизайнери и специалисти в разработката на продукти си сътрудничат с общността на бегачите, за да създадат нов силует, който взима най-доброто от оригиналния ULTRABOOST, за да представи дързък нов дизайн, комбиниран с най-новите технологии. 

Основното подобрение в ULTRABOOST 21 е обновената Torsion система в подметката на обувката. Новата технология adidas LEP (‘Linear Energy Push’ или Линеен енергиен тласък) предоставя 15% повече стабилност в огъването в предната част на обувката. 

В допълнение подметката BOOST е с 6% повече пяна в увеличената част на петата, което дава на бегачите повече възвръщане на енергията и комфорт при всяка крачка. 

Характеристики на ULTRABOOST 21

Оптимизирана BOOST подметка – 6% повече BOOST в сравнение с предходния модел ULTRABOOST 20, което предоставя на бегачите съвършен микс от опора и удобство; 

ADIDAS LEP (Linear Energy Push) – нова технология в Torsion системата с подсилени материали в междинната подметка за по-малко огъване в предната част и повече адаптивност; 

PRIMEKNIT+ – повече прецизност в изработката на горната част на обувката за оптимална поддръжка на стъпалото и повече свобода на движение, но същевременно лека, за да даде допълнителен комфорт при бягане; 

Устойчива подкрепа – горната част на модела е изработена от PRIMEBLUE материали, които съдържат до минимум 50% рециклирана Parley пластмаса от океаните.

аdidas вярва, че спортът има силата да променя живота и ULTRABOOST 21 е примерът, който доказва отношението на бранда да предостави повече енергия на хората чрез позитивна промяна. 

Моделът се появява в момент, в който градовете по целия свят са белязани от пандемията, но бягането е останало като една от основните дейности, които карат градовете и общностите да продължават да се движат.

Глобално проучване, проведено от adidas, поставя акцент върху силата на бягането в постигането на позитивната промяна и подобряването на физическото и менталното здраве в общностите. 

Бегачите показват 20% по-завишени нива на енергия, в сравнение с хора, които не бягат. Повече от 40% от участвалите в проучването, които са започнали да бягат по-често, твърдят, че гледат по-позитивно на живота. Междувременно над 1 на 3 определиха ползите за психичното здраве от бягането като един от основните им мотивиращи фактори.

Алберто Унчини Манганели, генерален мениджър и старши вицепрезидент в adidas Running, споделя, че ULTRABOOST винаги е бил модел, който успява по уникален начин да съчетае емблематичен дизайн, революционни иновации, несравнимо представяне и уникално потребителско изживяване. 

„BOOST и PRIMEKNIT създават и подобряват стандартите в индустрията, докато технологията PRIMEBLUE е новият еталон в устойчивото производство, а adidas LEP от своята страна е новият стандарт в представянето. 

ULTRABOOST винаги е бил „първият“, пионер, който предоставя на милиони удовлетворение във всяка крачка, като променя отношението на хората към бягането“, допълва Манганели.

„Със създаването на ULTRABOOST като носителя на иновации в adidas, ние разработихме най-холистичната обувка досега, която е израз на съчетание от комфорт и адаптивност“, казва от своя страна Мориц Хьолмюлер, старши директор за дизайна на обувки в adidas Running.

По думите му ULTRABOOST провокира иновациите и в adidas, където основният ни стремеж е всяка обувка да бъде по-добра от предишната. 

ULTRABOOST 21 взима всички естетически качества, които са част от ДНК-то на оригиналния модел, и ги преплита с най-новите технологии като adidas LEP, за да създаде обувка, която съчетава всички страхотни характеристики на дизайна с комфорт и възвръщане на енергията. 

ULTRABOOST 21 e представителят, който дава повече информация за работата и бъдещите планове на adidas. Това наистина е уникален продукт и всичко, което бихте искали от една обувка за бягане“, обяснява Хьолмюлер.

Моделът се появява на пазара в страхотни ярки цветове, за да даде нужната енергия на всекиго.