Волейболна треска завладява Пловдив

SPORT DEPOT e официален партньор на Европейското първенство по волейбол за жени

Силни емоции, спортни вълнения и големи надежди за волейболни победи бележат горещия август. За любителите на спорта стартира едно от най-значимите събития през 2021 г. – Европейското първенство по волейбол за жени.

Шампионатът започва на 18 август в зала „Колодрума“ в Пловдив, а нашите момичета, водени от Иван Петков, излизат срещу съперниците си от група B - отборите на Полша, Германия, Чехия, Испания и Гърция. Първата среща на българките е с Гърция на 18 август от 20:30 часа. 

България е сред домакините на Евроволей 2021 и освен двубоите от Група B, приема четири осминафинала и два четвъртфинала. До 31 август в модерната зала „Колодрума“ почитателите на играта имат възможността да гледат общо 21 срещи между отбори от европейския волейболен елит. 

Мачовете са само една част от емоциите, които очакват феновете на волейбола в града под тепетата. Като официален партньор на Евроволей 2021 спортната верига SPORT DEPOT е подготвила различни активности, които да ентусиазират допълнително публиката и да ѝ помогнат да създаде подходяща атмосфера за мачовете на българския отбор.

Много игри, награди и изненади за почитателите на играта очакват феновете на специално изградената фен зона на SPORT DEPOT пред зала „Колодрума“. Всеки от тях може да се снабди със спортен екип или аксесоар, с тениска на България или друг артикул, предлаган в търговската част на зоната.

Във фен зоната посетителите могат да получат картичка за автографи с отбора и с лицата на волейболистките, могат да си поставят татуировка с българския флаг, да се снимат с макет на любима волейболна състезателка.

Всеки желаещ може да участва в играта „I love Volleyball“ и да спечели подарък – тениска на България. Нужно е само да вземе своя паспорт от фен зоната или от магазините на SPORT DEPOT в Пловдив и да събере петте разноцветни печата.

Вярна на политиката си за подкрепа на българския спорт верига SPORT DEPOT подарява общо 150 дневни билета за първенството чрез онлайн игра и томбола. Спечелилите могат да получат билетите си от магазин SPORT DEPOT-Retail Park в Пловдив най-късно до 1 час преди мача.

Повече информация за активностите и игрите на SPORT DEPOT можете да намерите в специално разработената ни страница "Аз обичам волейбола"

SPORT DEPOT призовава любителите на спорта от Пловдив и региона – включете се във волейболната треска, участвайте във всички игри и активности по време на първенството, създайте уникална атмосфера в залата, подкрепете българския отбор, повдигнете духа на момичетата и стискайте палци за победа!