„Всяка игра има значение“: направи коледен подарък с мисия!

Всички очакваме Коледа заради ценните моменти, които споделяме с близките си, заради уюта, усмивките и топлотата, заради духа на добрината. А подаръците изразяват обичта и желанието в очите на близките си да видиш радостта.

Зарадвай себе си и любим човек с коледен подарък с мисия!

SPORT DEPOT създаде лимитирана серия тениски Brille с коледни щампи и много настроение като част от кампанията „Всяка игра има значение“. С покупката на тениска ти даряваш 5 лв. в подкрепа на SOS Детски селища България. Така подкрепяш мисията децата да спортуват активно и да бъдат здрави.

Те имат нужда и получават грижа

В продължение на повече от четвърт век SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.

Всяка игра има значение 

С игра децата са активни, енергични, усмихнати. В играта те опознават себе си, останалите и света около тях, учат се, израстват. Играта им дава пространство за въображението и простор за мечтите. Играта забавлява и радва децата. Затова всяка игра има значение.

Това име дадохме и на нашата кампания в подкрепа на SOS Детски селища България чрез лимитирана серия тениски с марка Brille, които със своите щампи се превръщат в подходящ подарък за близки и приятели за празниците. 

Тениските

Детска тениска Friends
Детска тениска Mouse
Дамска тениска Cat Tree
Дамска тениска Snowwhite
Мъжка тениска Ho ho Ho
Мъжка тениска Do not disturb

Тениските можеш да намериш в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg до 9 януари или до изчерпване на наличностите.

Подари и дари 

С покупката на тениска от нашата лимитирана серия „Всяка игра има значение“ даряваш 5 лева на SOS Детски селища България. Можеш да бъдеш добротворец: направи коледен подарък с мисия.

Благодарим ти, че помагаш!