Защо да заложим на спортно облекло извън залата за тренировки?

 

В последните години повечето спортни марки все по-често започнаха да предлагат в колекциите си стоки, които съвсем спокойно можем да носим както докато тренираме, така и докато се разхождаме из града или пием кафе с приятелки. Обикновено тези продукти се намират в категорията lifestyle. Тази тенденция включва спортни обувки, суитчъри, тениски и клинове, а брандовете започнаха да стават все по-иновативни и умело съчетават комфорта при тренировките с красивата визия на дрехите извън залата. Причината е, че хората търсят дрехи, които могат да носят във фитнеса и едновременно с това да изглеждат страхотно с тях и по улиците. По улиците все по-често могат да бъдат забелязани дами, които умело съчетават маратонки с елегантни чанти или спортни клинове с ризи и тренчове. За тях хубавата визия и комфорта са начин на живот. А няма нищо по-удобно от спортните дрехи.

Именно тази тенденция е и в основата на налагането на спортните обувки в модата по улицита, а линията между обувките за спорт и тези за свободното време все повече се размива. Хубавата новина е, че в момента в SPORT DEPOT има голямо намаление на всички летни колекции и бихте могли да се сдобиете с някой и друг чифт класически маратонки в розово

или удобни светлосиви кецове, които да носите в града с дънки, пола или рокля.

Не мислете, че тениските на спортните брандове, които са с големи лога отпред са подходящи само за тренировки. В комбинация със свежи кецове и къси панталонки са прекрасен вариант за разходки в свободното време.

Модата е за смели експериментаторки и смесването на различни стилове и трендове дава огромно поле за изява на вашето въображение. Оставете предразсъдъците, че клинът е само за спорт. Изберете изчистен вариант, изработен от мека материя и го съчетайте с кецове, по-дълга риза или сако.

Късият топ пък чудесно може да бъде комбиниран с много модерните в момента mom jeans, дънки с висока талия.



Източник: woman.bg