Zig Dynamica 3: Визия и комфорт за бягане и за динамични дни

Обувките за бягане Reebok Zig Dynamica 3 са за тези, които се движат уверено към целта. И за онези, които са енергични във всеки миг от деня. Мъжки и дамски модел Zig Dynamica 3 можеш да намериш в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg.

Почувствай се енергичен, бъди мотивиран! Новият модел на Reebok - Zig Dynamica 3, те предизвикват със своя външен вид да им се довериш, а със своите характеристики ще ти дадат комфорт, за да преминеш през различни дистанции и динамични дни. 

Вдъхновение за бягане и комфорт описват обувките в пастелни цветове Zig Dynamica 3. Те са със смела геометрия на междинната подметка, която им придава футуристичен вид.

Горната част е изработена от мека и еластична текстилна материя за удобно прилягане, но и комфортно усещане през пролетта и лятото в града с оптимална циркулация на въздуха.

Междинната подметка е с технологията FuelFoam, която абсорбира ударите от контакта на краката с настилката, за да омекоти стъпването ти. Междинната подметка и подметката са проектирани така, че да осигурят възвръщаемостта на енергия и пружиниращ ефект при всяка стъпка.

Обувките са част от колекцията [REE]CYCLED на Reebok. В нея брандът отделя модели, създадени с мисъл за екосъобразността. При производството на обувките Zig Dynamica 3 са вложени поне 30% рециклирани и преработени материали.

Комфортно усещане през целя ден за краката и атрактивна визия – това ти предлагат новите Zig Dynamica 3 на Reebok.