COQUI – леки, стилни и удобни

Основана през 2006 година в Чехия, компанията бързо набира популярност, благодарение на своя ангажимент към качество и иновативен дизайн. Името на марката идва от малка жаба, наречена "coquí", която е символ на Пуерто Рико и се отличава със своя уникален звук.


COQUI използва за направата на сандалите си висококачествени материали, които са хипоалергенни и антимикробни. Това прави обувките безопасни за дълготрайно носене и подходящи за ежедневна употреба. Един от ключовите фактори за успеха на бранда е съчетанието на дизайн и комфорт. Обувките са с ергономична форма, която осигурява удобство през целия ден и ги прави подходящи както за ежедневие и градски условия, така и за плаж и разходки.
От COQUI също така поставят акцент върху екологичната отговорност. Продуктите на марката са рециклируеми и производственият процес е съобразен с минимизиране на отпадъците и намаляване на въглеродния отпечатък.


COQUI
 предлага разнообразие от продукти като сандали, чехли, работни и детски обувки. Сандалите и чехлите са идеални за лятото, изработени от качествени материали и лесни за почистване, те са правилният избор за горещите дни. Джапанките TORA със своята ергономична форма и релефна подметка, която не се пързаля, са идеално допълнение към всяка лятна визия. А работните обувки са подходящи за професионална употреба от хора, които прекарват дълго време на крак като медицински персонал.


От COQUI предоставят и богата гама обувки за малчуганите. С ярки цветове и забавни дизайни, те се превръщат в любими на децата, а с безопасните си и качествени материали стават фаворит и на родителите.


Един от най-популярните и разпознаваеми продукти на марката е моделът CLOGS. Съчетаващи комфорт, функционалност и стил, те са идеален избор за разнообразни условия и дейности. Изработени от патентованата EVA смола, която е хипоалергенна и изключително лека, CLOGS са устойчиви на износване и не се деформират лесно, което гарантира дълготрайност на обувките.
Дизайнът на CLOGS е създаден с акцент върху ергономичността, което осигурява комфорт през целия ден. Обувките са снабдени с анатомично оформена стелка, която поддържа крака в естествена позиция. Моделът разполага с множество вентилационни отвори, които осигуряват отлична циркулация на въздуха и предпазват краката от изпотяване. 


COQUI предлага широк избор от модели CLOGS в различни цветове и дизайни, подходящи за мъже, жени и деца. Те се отличават със свежи и ярки цветове, които допринасят за модерен и атрактивен външен вид.
Моделът CLOGS на COQUI е перфектен избор за тези, които търсят удобни, здрави и стилни обувки. Съчетанието от качествени материали, ергономичен дизайн и практичност прави тези обувки подходящи за разнообразни условия и дейности. Независимо дали става въпрос за работа, ежедневие или свободно време, CLOGS на COQUI осигуряват комфорт и стил, на който можеш да разчиташ.


SPORT DEPOT e официален представител на COQUI за България. Пълна гама от продуктите на бранда ще откриеш в магазините, онлайн на www.sportdepot.bg и в мобилното приложение.

ВИЖ ВСИЧКИ МОДЕЛИ COQUI