Качество и иновативен дизайн от MICRO

Швейцарските тротинетки MICRO, известни със своята издръжливост, здравина и качество, са проектирани да бъдат част от забавленията на всяко семейство. Основана преди 20 години, компанията и до днес се стреми да създава качествени продукти, като поставя на първо място хората и околната среда.



Всяка една тротинетка преминава през редица изпитания, за да гарантира високо качество. Тествани на температурни амплитуди от -20 до 180 градуса и под натиск от 200 кг., тротинетките са проектирани да издържат на натоварване, което дете или възрастен може да им наложи.




MICRO разполагат с подходящи модели за тодлъри от 12 месеца, за деца на 5-10 години, тийнейджъри и възрастни. Ако се вълнувате от алтернативен транспорт, тротинетките са подходящи за придвижване в забързаното ежедневие – до училище или работа. А също така са неизменна част от забавленията през свободното време – в парка, на село, за всяко семейство, търсещо приключения.



От бранда са социално-ангажирани и се стремят към опазване на околната среда. Фундаментална част от емблематичния дизайн е, че частите на тротинетката могат да бъдат ремонтирани или заменени. По този начин винаги можете да замените износените части, когато е необходимо, осигурявайки безкраен живот на тротинетката и предотвратявайки попадането ѝ на сметището.

MICRO-SCOOTERS обръщат специално внимание на безопасността и проектират тротинетките си с насоченост към сигурността. Предоставят и допълнителни съвети за безопасност, като например как ентусиастите да спират при силна скорост, да внимават при заледени участъци и листа, а също и очевидните – да се придвижват с каска и да бъдат със светлотразително облекло вечер.

Освен природосъобразно създадени, продуктите са и от изключително качествени материали, което е сред предимствата на бранда. Така например колелата са от полиуретан с LED светлини. А ABEC5 лагерите предоставят на ентусиастите функция, която гарантира по-безшумно придвижване. Гумените компоненти, от качествени материали в края на дръжките, предпазват от наранявания от остри ръбове. Двойният механизъм за сгъване, осигуряващ възможно най-високите изисквания за безопасносност, е изключително лесен за използване. От бранда също така предоставят пълна гама от резервни части и аксесоари, повечето от които се завинтват, което ги прави по-лесно заменими.


 
Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT е официален представител на MICRO за България. Тротинетките може да откриете в онлайн магазина на SPORT DEPOT.


ВИЖ КОЛЕКЦИЯТА ТУК