Състезанието Maximal Revenge 3: първо предизвикателство и тежка битка за четири отбора

Първото българско онлайн риалити състезание Maximal Revengе събра в своя трети сезон „С поглед към Звездите“ популярни герои от „Сървайвър“, „Игри на волята“ и „Фермата“, за да ги накара да дадат всичко от себе си в играта, да докажат уменията и способностите си. Каузата им е да вдъхновят децата, като им покажат любов към спорта, стремеж към феърплей и респект към другите. Различни изпитания, отборни и индивидуални сблъсъци, стратегия, сила, издръжливост, отборен дух, бърза мисъл са само част от предизвикателствата пред участниците.

В първите два епизода, които бяха излъчени заедно в YouTube канала на Maximal, участниците от пет отбора се представиха и дадоха своите заявки за състезанието. А за четири от двойките играта започна с тежка битка с висок залог.

НА СТАРТА

Веселин и Роберта, участници в първи сезон на „Игри на волята“ 

За настоящото предизвикателство Веско се връща от САЩ, но и смята да остане у нас след това. „Няма друго като вкъщи, България винаги ми е липсвала през годините, особено в последните години. Участието ми в „Игри на волята“ още повече отключи българското у мен. Липсваше ми най-много природата, обичта на хората и, разбира се, семейството“, казва той. И обещава, че ще се раздаде на 100%. 

Роберта участва в Maximal Revenge, защото ѝ се ще да изживее тръпката и адреналина от приключенията и битките. Рецептата за успеха им е, че влагат сърцата си във всичко, което правят. „Надявам се, че е време за реванш и с Веско ще успеем да стигнем до финал“, казва тя.

Милен и Джералдин, участници във втори сезон на „Игри на волята“, той е победителят

Милен обосновава участието си в състезанието с каузата да се покаже на децата и младите хора, че спортът може да изгради характер. Той смята победата си в „Игри на волята“ за добър индикатор и влиза в Maximal Revenge с хъс. 

„Впускаме се в поредното приключение, но този път заедно, не един срещу друг“, казва от своя страна Джералдин и допълва: „Готова съм да се впусна в каквото и да е без страх. Нямам страхове, особено като имам партньор като Милен“. Двама се виждат като силен тандем, заричат се да дадат всичко от себе си и си пожелават на добър час.

Ваня и Евгения, той е победителят от „Сървайвър: Камбоджа“, тя е участник „Сървайвър: Панама“ 

Ваня Джаферович няма претенции срещу кого ще се изправи в играта, защото е уверен, че може да победи всеки. Той вече обмисля стратегията си заедно със своята съпруга и съотборничка в състезанието – Евгения. „Имам спортна злоба и ще искам да победя всеки един. Ако не се получи, значи е по-добър от мен и му стискам ръката, няма проблем“, казва той. 

Евгения пък признава, че има още един допълнителен мотив за добро представяне и това е, че дъщеря им внимателно ще следи играта. Ваня заяви, че уважава всички участници и им пожелава успех, но подчерта, че желаят силно крайната победа.

Сюзън и Вайс, участници във втори сезон на „Игри на волята“ 

Сюзън се радва, че е в един отбор с Вайс, когото определя като един от най-силните участници в „Игри на волята“. Като свое предимство виждат това, че са комплексни играчи. Според Сюзън ще покажат в състезанието това, което не са успели в Игрите и очаква да си дадат повече шанс като състезателна двойка. 

„Не сме двойка в живота, добри приятели сме, а аз за приятелите си съм готов на всичко“, отсича Вайс, Двама се заричат като професионални спортисти да дадат максимума от себе си и да не се откажат пред нищо.

Явор – участник от „Surviver: Камбоджа“, и адреналинката Виктория 

Като човек, занимал се с бойни изкуства, Явор вижда в играта освен доказване на физически и умствени качества, и умения да предвиждаш, да имаш стратегия. Неговата съотборничка, която е и половинката му в живота – Виктория, пък изрази уважението си към останалите и се пошегува, че ще разчита на чар, но е и физически подготвена. 

Със заявката да се видят с останалите на терен и че по-важни са действията от думите Явор влезе заедно с Вики в състезанието. Уверени са, че ще дадат и покажат всичко от себе си, за да победят останалите и да се поздравят с успех в Maximal Revenge.

ИГРАТА

Четири от двойките – Веско и Роберта, Милен и Джералдин, Сюзън и Вайс, Явор и Виктория, се изправиха в първа битка. В предизвикателството се изискваха бързина, сила и издръжливост. Отборите се състезаваха за време, като носеха и теглеха автомобилни гуми. Как протече играта вижте във видеото.

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ 

бе оформено както следва:

Веско и Роберта 

Двамата определиха победата като очаквана и плод на общи усилия. За тях е хубаво пак да са на терен и да имат възможността да се състезават, да изпитат емоцията от играта. Възвърнахме хубави спомени, а с победата трупаме самочувствие, казват те.

Сюзън и Вайс

Вайс не бе удовлетворен мястото, което заемат, защото по думите му вторият е първият загубил. Но пък Сюзън е доволна предвид конкуренцията. Спрямо другите в играта двамата се виждат „като солетки“: „Може да сме като две солетки, но се бием като за цяло пакетче“.

Милен и Джералдин 

Милен намери позитивното в третата позиция на отбора във временното класиране. „Да, отвяха ни малко, но тъкмо има накъде да градим“, казва той. Играта сега започва, уверени са с Джералдин и споделят, че от тази игра си вземат поуката и продължават напред.

Явор и Виктория

Четвъртите във временното класиране признаха, че играта е била тежка. Преценили, че макар и с висок залог, стратегически не бива да изразходват енергията си докрай, а дали това е правилното решение, според двойката ще стане ясно по-нататък. 

По правилата след като и следващите отбори влязат в състезанието след първата игра ще се оформят преки сблъсъци между двойките.

Гледайте и следващите епизоди на Maximal Revenge, следете играта в YouTube канала на риалитито. Не изпускайте любопитните, вълнуващи моменти, споделени и във фейсбук страницата на състезанието.