SPORT DEPOT и Волейболен клуб ЦСКА с ексклузивно събитие за феновете



На 02.10 проведохме специално Meet & Greet събитие в премиум магазина ни – SPORT DEPOT София Mega Store с участието на звездите от Волейболен клуб ЦСКА. Срещата бе част от изненадите за феновете на волейбола във връзка с партньорството между SPORT DEPOT и ВК ЦСКА.


Феновете имаха възможността да срещнат лично своите любими волейболисти от мъжкия и женския отбор на клуба, да се снимат с тях и да получат автографи и лични послания от звездите. Сред спортиститие бяха капитанът на мъжкия отбор Мартин Божилов и съотборниците му Стефан Чавдаров и Страхиня Бързакович. Редом до тях бяха и капитанът на женския състав Александра Костадинова, заедно с националката Александра Съйкова и европейската шампионка от това лято Димана Иванова. Присъстваха също и треньорите Юлия Иванова, Тони Зетова и Александър Попов, който сподели бъдещите планове и формулите за успех на клуба във вдъхновяваща реч. Любителите на волейбола имаха възможността да се възползват и от нашите специално подготвени подаръци и изненади – забавни стикери и картички за автографи.



Дългогодишното стратегическо сътрудничество между SPORT DEPOT и Волейболен клуб ЦСКА продължава, следващата стъпка е осигуряване на нова екипировка за мъжкия и женския отбор на ЦСКА, която е под емблемата на елитния бранд NIKE. Ние от SPORT DEPOT сме горди, че можем да подпомогнем подобни инициативи и да мотивираме спортистите да следват все така стремително целите си. Заедно с Влейболен Клуб ЦСКА вярваме, че ще продължим да създаваме възможности за младите спортисти, представяйки им не само екипировка, но и вдъхновение и подкрепа по пътя към успеха.