Технологията TEXAPORE на Jack Wolfskin - перфектна защита в студеното време

Зимата е вече тук!
А Вие готови ли сте за приключения?
Новата колекция на Jack Wolfskin е проектирана да Ви
осигури комфорт и защита от суровите условия.

Jack Wolfskin е един от водещите брандове за функционално outdoor облекло в Европа. Фокусът е върху потребителя, а удовлетворението на нуждите му-мисия. Продуктите Jack Wolfskin се характеризират с висока степен на иновация.

Поредното доказателство е технологията Texapore. Използваните в нея материали се състоят от водоотблъскващо покритие и водоустойчива мембрана. Тъканите са издръжливи на вятър и с особено високо ниво на дишане.

ВЕТРОУСТОЙЧИВ

Вятърът е причина номер едно за усещане на студ. Ветроустойчивият материал е решаващ при оптималната топлоизолация.

ВОДОУСТОЙЧИВ

Влагата винаги Ви охлажда. Освен да Ви предпази от студ, якето, което сте избрали, не трябва да пропуска влага или вода.

ДИШАЩА МЕМБРАНА

Потта означава влага. Texapore материите я абсорбират, дори при високо ниво на активност, и предотвратяват замръзване.

Яке WESTPOINT ISLAND

Износоустойчива, дишаща и непромокаема мембрана. Топла термо POLYFIBER FILL изолация и сваляща се качулка.

Яке CHILLY MORNING M

Здрав, дишащ и водоустойчив материал. Топла MICROGUARD термо подплата, фиксирана качулка.

Яке TROPOSPHERE M

Много здрав, дишащ, ветроустойчив и водоустойчив материал, осигуряващ максимална защита от атмосферните влияния. Топла MICROGUARD термо подплата и регулируема качулка.

Яке PARK AVENUE J

Мека, водоустойчива и дишаща материя. Топла POLYFIBER FILL подплата, висококачествен полар и сваляща се качулка.

Палто MADISON AVENUE

Дамско зимно палто с технология TEXAPORE TWILLSUEDE 2L - изключително топла ветроустойчива и водоустойчива материя. Топла POLYFIBER FILL подплата, сваляща се качулка.

Яке TROPOSPHERE W

Дамско туристически яке с водоустойчива, ветроустойчива, изключително дишаща и еластична в две посоки материя. Изолация от 70% пух и 30% бързосъхнещ и топъл синтетичен материал. Вентилационни ципове и топла MICROGUARD термо подплата.

Яке B ICELAND 3IN1 JKT

Младежко зимно яке 3 в 1, подходящо за туризъм и за употреба в ежедневието. Дишаща и водоустойчива материя, многофункционален полиестер с велур за задържане на топлината, бързосъхнеща материя, лесна за почистване.

Яке B KAJAK FALLS PRINTED JKT

PRINTED JKT Много здрава, дишаща и водоустойчива материя, осигуряваща максимална защита от атмосферни влияния. Топла термо POLYFIBER FILL изолация, фиксирана качулка и светлоотразителни елементи.

Яке B KAJAK FALLS JKT

HARDSHELL яке с младежки дизайн, много здрава, дишаща и водоустойчива материя, осигуряваща максимална защита от атмосферни влияния. Топла термо POLYFIBER FILL изолация, светлоотразителни елементи и сваляща се качулка.

Обичате да бъдете навън дори през зимата ?

Пригответе се за предстоящите снежни емоции с технологията Texapore. С различните си нива на защита, тя Ви гарантира сигурност по време на всяко едно предизвикателство. В зависимост от условията, пред които сте изправени, докато носите дрехите Jack Wolfskin Texapore, трябва да изберете правилната протекция. Всяко ниво се разделя по спецификации за водонепроницаемост и дишане. Външната обвивка се различава по тежест и способност да устоява на капки и ожулвания. Защита има и във вътрешното покритие, предназначена да позволява на водните молекули да излизат, а да не попиват в материята. Изберете високата степен на функционалност и иновация. Поръчайте своя Texapore продукт тук или посетете удобния за вас магазин SPORT DEPOT.